Hutspot met mosterdjus

Met vegetarische rookworst.

600 kcal

30 min. bereiden

2.5/5

(211)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • pureestamper


2005 week 04-05 - 2005 week 04-05

Aan de slag

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de hutspotgroente 15 min. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snipper de sjalotten en fruit ze in de boter. Roer de mosterd en de bouillon erdoor en verwarm.

  3. Verwarm de melk. Giet de aardappels en de groente af en stamp ze grof, schenk de melk erbij en roer tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de vegetarische worst en de mosterdjus.

  • Pureren

    Instructievideo - 00:51 min.

Wat vond je van dit recept?

Hutspot met mosterdjus

Met vegetarische rookworst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig