Ingrediënten
4 personen
4
rode paprika's
1
ei
1 schaaltje
rundergehakt
2 eetlepels
Italiaanse kruidenmix
1 pak
notenrijst
1 zak
gemengde ijsbergsla
6 eetlepels
vinaigrette
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika's wassen en kapje met steel van paprika afsnijden. Zaadjes uit paprika's snijden. Gehakt met ei, kruiden, 1/2 tl zout en peper mengen. Gehakt over paprika's verdelen. Paprika's in ovenschaal zetten en met kapjes afdekken. Paprika's in midden van oven in ca. 30 min. gaar en bruin bakken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Dressing door sla scheppen. Paprika's met rijst en salade serveren.
Gevulde paprika's met notenrijst

hoofdgerecht
4 personen
670 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika's wassen en kapje met steel van paprika afsnijden. Zaadjes uit paprika's snijden. Gehakt met ei, kruiden, 1/2 tl zout en peper mengen. Gehakt over paprika's verdelen. Paprika's in ovenschaal zetten en met kapjes afdekken. Paprika's in midden van oven in ca. 30 min. gaar en bruin bakken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Dressing door sla scheppen. Paprika's met rijst en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 rode paprika's
1 ei
1 schaaltje rundergehakt
2 eetlepels Italiaanse kruidenmix
1 pak notenrijst
1 zak gemengde ijsbergsla
6 eetlepels vinaigrette
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet