Tilapia roerbakschotel met rijst

615 kcal

15 min. bereiden

3.1/5

(81)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie


2005 week 12-13 - 2005 week 12-13

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tilapia roerbakschotel met rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig