Tilapia roerbakschotel met rijst
615 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2 schaaltjes
2
2 teentjes
5 eetlepels
1 zak
3 eetlepels
4 eetlepels
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 12-13 - 2005 week 12-13
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.
Tilapia roerbakschotel met rijst

hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 schaaltjes tilapiafilet
2 uien
2 teentjes knoflook
5 eetlepels olijfolie
1 zak wokgroenten
3 eetlepels worcestershiresauce
4 eetlepels gembersiroop
Dit heb je nodig
aluminiumfolie




