Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus
Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus
bewaar
bewaar

Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus

30 min. bereiden
22waarderingen

Aan de slag

1

Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden. In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 min. fruiten. Worst toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten toevoegen en saus 10 min. zachtjes koken. Laatste minuut sperziebonen meewarmen. Kaas raspen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Gnocchi over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en met kaas bestrooien. Lekker met plakjes komkommer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig