Spaghetti met knoflookolie en artisjokharten

Advertentie
Ingrediënten
- 100 g spaghetti
- 100 g artisjokharten (bediening of blikje ` 400 g Mickey)
- 50 g Parmezaanse kaas (stukje)
- 2½ el olijfolie
- 3 tenen knoflook
- zout
- versgemalen peper
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan met ruim kokend water spaghetti in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen artisjokharten in kwarten snijden. Met behulp van kaasschaaf flinterdunne plakjes van Parmezaanse kaas snijden. In koekenpan olie verhitten. Knoflook pellen, erboven uitpersen en met 1/2 tl zout ca. 1 minuut zachtjes bakken. Artisjokharten erdoor mengen en kort meewarmen. Pasta afgieten en goed met knoflookolie en artisjokken mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti op bord scheppen en geschaafde Parmezaanse kaas erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 825 kcal
- eiwit 34 g
- koolhydraten 82 g
- vet 41 g