Snelle champignonrisotto

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 275 g risotto ai funghi
- 1 courgette
- 2 el verse peterselie
- 4 el traditionele olijfolie
- 420 g vegaballetjes
- 400 g champignonroerbakmix
- 100 g geraspte belegen kaas
Advertentie
Bereiden
- Kook de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de courgette in dunne reepjes en snijd de peterselie fijn.
- Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin de balletjes in 4 min. krokant en bruin. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin op hoog vuur de champignonroerbakmix met de courgette in 5-7 min. gaar.
- Schep de champignonmix, courgette en peterselie met de helft van de kaas door de risottorijst. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Bestrooi de risotto met de rest van de kaas. Serveer met de warme balletjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 605 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 61 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Snelle champignonrisotto
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snelle champignonrisotto
- 275 g risotto ai funghi
Kook de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 1 courgette
- 2 el verse peterselie
Snijd de courgette in dunne reepjes en snijd de peterselie fijn.
- 2 el traditionele olijfolie
- 420 g vegaballetjes
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de balletjes in 4 min. krokant en bruin.
- 2 el traditionele olijfolie
- 400 g champignonroerbakmix
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin op hoog vuur de champignonroerbakmix met de courgette in 5-7 min. gaar.
- 50 g geraspte belegen kaas
Schep de champignonmix, courgette en peterselie met de kaas door de risottorijst. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
- 50 g geraspte belegen kaas
Bestrooi de risotto met de rest van de kaas. Serveer met de warme balletjes.