Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
bewaar
bewaar

Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto

De pesto kip koop je al voorbereid, dus met weinig werk zet je iets bijzonders op tafel.

30 min. bereiden
103waarderingen

Aan de slag

1

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 el margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schep de champignons bij de risotto.

2

Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 el margarine en bak de kipfilets in 20 min. bruin en gaar. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 min. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto

De pesto kip koop je al voorbereid, dus met weinig werk zet je iets bijzonders op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig