Paprikarisotto met gegrilde stukjes

554 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Paprika laten uitlekken. In reepjes snijden. Knoflook (uit pot) in plakjes snijden. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In diepe pan 1/2 van boter smelten. Rijst toevoegen en 1 min. bakken. Paprika, courgette, knoflook, ui toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn toevoegen en laten uitbruisen. Bouillon beetje bij beetje al roerend toevoegen. Rijst in ca. 20 min. al roerend gaarkoken. In koekenpan op matig hoog vuur 1/3 van boter bruin laten worden. Gegrilde stukjes in 2-3 min. rondom bruin en gaarbakken. Rest boter en peper door risotto roeren, op vier borden scheppen en gegrilde stukjes ernaast leggen.

Paprikarisotto met gegrilde stukjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig