Risi e bisi
Risi e bisi
bewaar
bewaar

Risi e bisi

30 min. bereiden
60waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Verhit de boter in een wijde pan met dikke bodem en bak de pancetta knapperig uit. Voeg de ui toe en bak 1-2 minuten mee. Voeg de risotto toe en bak 1-2 minuten mee tot de korrels glanzen en doorzichtig zijn. Schenk de helft van de bouillon erbij en laat de rijst de bouillon op laag vuur langzaam opnemen; roer regelmatig. Voeg steeds een scheut bouillon toe; laat de rijst de bouillon helemaal opnemen voordat je nieuwe bouillon toevoegt; blijf regelmatig roeren. Voeg na 10 minuten de bevroren tuinerwten toe. Kook de risotto met de tuinerwten in 20-25 minuten beetgaar. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Schep de risotto in vier kommen en bestrooi met de kaas.

algemeenRisi e bisi is een klassieker uit de Venetiaanse keuken. Je kunt erop variëren door de pancetta te vervangen door parmaham, salami of chorizoworst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Risi e bisi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig