Ge­hak­twraps

Van deze wraps met gehakt raak je sowieso in een goede mood.

(321) waardeer
hoofdgerecht Van deze wraps met gehakt raak je sowieso in een goede mood. 4 personen
3 321

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C.
  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak al roerend in 4 min. rul. Voeg de tomatenblokjes, paprikapoeder, peper en eventueel zout toe. Roer door en verwarm 2 min. mee.
  3. Verdeel de tortilla’s over twee met bakpapier beklede bakplaten. Bestrijk dun met de gehaktsaus en bak ze ca. 7 min. in het midden van de oven. Beleg met de ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over. Rol de wraps op en serveer direct.
video

Ui frui­ten

instructievideo - 00:31 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 25 g
  • vet 46 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
februari 2020

Gehaktwraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­hak­twraps

1
1

Verwarm de oven voor op 225 °C.

2
2
  • 1 middelgrote ui
  • 2 el milde olijfolie

Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur.

3
3
  • 300 g rundergehakt
  • 400 g tomatenblokjes in blik
  • 1 tl paprikapoeder

Voeg het gehakt toe en bak al roerend in 4 min. rul. Voeg de tomatenblokjes, paprikapoeder, peper en eventueel zout toe. Roer door en verwarm 2 min. mee.

4
4
  • 8 tortillawraps

Verdeel de tortilla’s over twee met bakpapier beklede bakplaten. Bestrijk dun met de gehaktsaus en bak ze ca. 7 min. in het midden van de oven.

5
5
  • 200 g gesneden ijsbergsla
  • 225 g koelverse romige knoflooksaus

Beleg met de ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over. Rol de wraps op en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.