Plaatpizza met ansjovis
797 kcal
15 min. bereiden, 25 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 pakje
1 blikje
2 zakken
4
1 pot
350 g
½ zakje
Dit heb je nodig
wok
bakplaat met opstaande rand, ingevet
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 48-49 - 2007 week 48-49
Oven voorverwarmen op 220 °C. Plakjes deeg op aanrecht leggen en laten ontdooien. Olie van ansjovis in wok doen en verhitten. Prei hierin 3 min. bakken. Ansjovisfilets in lengte halveren. Eieren loskloppen met saus. Bakplaat (ook de rand) met bladerdeeg bedekken. Randen goed op elkaar drukken. Bodem met aardappelschijfjes bedekken, prei erover verdelen. Met peper naar smaak en kaas bestrooien. Reepjes ansjovis erover verdelen. Eimengsel erbij schenken. In oven in ca. 25 min. bruin en gaar bakken. In stukken snijden en over 4 borden verdelen.
Plaatpizza met ansjovis

hoofdgerecht
4 personen
797 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Plakjes deeg op aanrecht leggen en laten ontdooien. Olie van ansjovis in wok doen en verhitten. Prei hierin 3 min. bakken. Ansjovisfilets in lengte halveren. Eieren loskloppen met saus. Bakplaat (ook de rand) met bladerdeeg bedekken. Randen goed op elkaar drukken. Bodem met aardappelschijfjes bedekken, prei erover verdelen. Met peper naar smaak en kaas bestrooien. Reepjes ansjovis erover verdelen. Eimengsel erbij schenken. In oven in ca. 25 min. bruin en gaar bakken. In stukken snijden en over 4 borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pakje bladerdeeg
1 blikje ansjovisfilet
2 zakken preiringen
4 eieren
1 pot pastasaus
350 g aardappelschijfjes
½ zakje pizzakaas
Dit heb je nodig
wok
bakplaat met opstaande rand, ingevet




