Indiase gehaktspiesen met appel-yoghurtdip
445 kcal
35 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 g
1 eetlepel
1
1 zakje
2 eetlepels
150 g
Dit heb je nodig
grillpan
8 lange satéstokjes (18 cm)
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 nr. 01 - Lekker beginnen!
Kneed met de hand (of maal in een keukenmachine) het gehakt met de currypasta, de helft van de appel en de helft van de koriander. Vorm van het gehakt 8 dunne worstjes en rijg ze aan de satéstokjes. Verwarm de grillpan. Bestrijk de gehaktspiesen met de olie en bak ze in de grillpan in 10-12 minuten rondom gaar en bruin. Keer de spiesen regelmatig. Meng intussen in een kommetje de yoghurt met de rest van de appel en koriander. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtdip bij de spiesen. Lekker met naanbrood en sperziebonen.
Indiase gehaktspiesen met appel-yoghurtdip

hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Kneed met de hand (of maal in een keukenmachine) het gehakt met de currypasta, de helft van de appel en de helft van de koriander. Vorm van het gehakt 8 dunne worstjes en rijg ze aan de satéstokjes. Verwarm de grillpan. Bestrijk de gehaktspiesen met de olie en bak ze in de grillpan in 10-12 minuten rondom gaar en bruin. Keer de spiesen regelmatig. Meng intussen in een kommetje de yoghurt met de rest van de appel en koriander. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtdip bij de spiesen. Lekker met naanbrood en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g rundergehakt
1 eetlepel Indiase currypasta
1 appel
1 zakje verse koriander
2 eetlepels olijfolie
150 g Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
grillpan
8 lange satéstokjes (18 cm)




