Groene lasagne met garnalen en pestosaus

In deze anders-dan-anders lasagne gebruik je een keer geen gehakt, maar spinazie en garnalen.

580 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Druk in een vergiet het vocht eruit. Breng intussen in een ruime pan water aan de kook en kook de lasagnebladen 4 min. tot ze zacht zijn.

  3. Lek de bladeren los van elkaar uit in een vergiet. Meng de pestosaus (houd 2 eetlepels apart) met de spinazie en de kaakroom. Leg een laag lasagnebladen in de ovenschaal. Bedek met 1/4 deel spinazie-pestosaus en hierover 1/3 van de garnalen.

  4. Bedek met de volgende laag lasagnebladen. Bedek weer met 1/4 deel spinazie-pestosaus en 1/3 garnalen. Herhaal dit nog een keer. Eindig met een laag saus. Bestrooi de lasagne met gemalen kaas en zet ca. 10-15 min. in de oven.

  5. Snijd intussen de komkommer in blokjes. Doe dit samen met een sla in een schaal. Meng de overige pestosaus erdoor.

Groene lasagne met garnalen en pestosaus

In deze anders-dan-anders lasagne gebruik je een keer geen gehakt, maar spinazie en garnalen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig