Sajoer van boontjes, taugé en tofu

550 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(54)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 pak tofu naturel

    tofu naturel

  • 2 eetlepels olie

    olie

  • 1 ui

    ui

  • 1 bakje boemboe voor sajoerboontjes

    boemboe voor sajoerboontjes

  • 500 gram sperziebonen

    sperziebonen

  • 1 schaaltje taugé

    taugé

  • 300 gram witte rijst

    witte rijst

2009 week 14-15 - 2009 week 14-15

Aan de slag

  1. Snijd de tofu in blokjes en dep ze droog met keukenpapier. Verwarm de olie in een wok en roerbak de ui goudbruin. Voeg het bakje boemboe en 200 ml water toe en breng het aan de kook. Voeg de tofu en de sperziebonen toe, dek de wok af en stoof de boontjes gaar in ca. 15 minuten. Schep op het laatst de taugé erdoor.

  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst bij de sajoer.

Wat vond je van dit recept?

Sajoer van boontjes, taugé en tofu

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig