Mexicaanse tortillasalade

300 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In schaal limoensap met olie, Mexicaanse kruiden en zout en peper tot dressing kloppen. Kidneybonen, paprika, cherrytomaatjes en ui erdoor scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, op kamertemperatuur bewaren.

  2. Tortillachips luchtig door salade scheppen. Direct serveren. Lekker bij Mexicaanse gerechten en gegrilde maïskolven.

  • algemeenLauwwarm is deze salade ook verrukkelijk. Salade in metalen kom scheppen en boven de barbecue al omscheppend verwarmen. Let op: de tortillachips pas op het laatste moment door de salade mengen, zodat ze lekker knapperig blijven en geen vocht van de dressing opnemen.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Mexicaanse tortillasalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig