In schaal limoensap met olie, Mexicaanse kruiden en zout en peper tot dressing kloppen. Kidneybonen, paprika, cherrytomaatjes en ui erdoor scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, op kamertemperatuur bewaren.
Tortillachips luchtig door salade scheppen. Direct serveren. Lekker bij Mexicaanse gerechten en gegrilde maïskolven.
- algemeenLauwwarm is deze salade ook verrukkelijk. Salade in metalen kom scheppen en boven de barbecue al omscheppend verwarmen. Let op: de tortillachips pas op het laatste moment door de salade mengen, zodat ze lekker knapperig blijven en geen vocht van de dressing opnemen.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Gerelateerde recepten
Mexicaanse tortillasalade

bijgerecht
6 personen
300 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In schaal limoensap met olie, Mexicaanse kruiden en zout en peper tot dressing kloppen. Kidneybonen, paprika, cherrytomaatjes en ui erdoor scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, op kamertemperatuur bewaren.
Tortillachips luchtig door salade scheppen. Direct serveren. Lekker bij Mexicaanse gerechten en gegrilde maïskolven.
algemeen:Lauwwarm is deze salade ook verrukkelijk. Salade in metalen kom scheppen en boven de barbecue al omscheppend verwarmen. Let op: de tortillachips pas op het laatste moment door de salade mengen, zodat ze lekker knapperig blijven en geen vocht van de dressing opnemen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
2 eetlepels limoensap
5 eetlepels olijfolie
1½ eetlepel Mexicaanse
1 blik kidneybonen
1 groene paprika
1 bakje cherrytomaten
1 kleine rode ui
1 zak tortillachips