Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas
515 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 takjes
50 g
1 el
2 pakken
75 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 nr. 08 - Echt Italiaans
Snijd de blaadjes salie in dunne reepjes. Verwarm de boter, olie en salie in een steelpan op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verdeel de tortelloni over 4 warme diepe (pasta)borden. Schenk de salieboter over de pasta. Schaaf met een kaasschaaf krullen Parmezaanse kaas boven de pasta en bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met Italiaans gemarineerde tomaten. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.
- algemeenU kunt de overgebleven Italiaanse kruiden uit de kruidenmix gebruiken om een simpele tomatensaus op smaak te brengen.
Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas

hoofdgerecht
4 personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de blaadjes salie in dunne reepjes. Verwarm de boter, olie en salie in een steelpan op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verdeel de tortelloni over 4 warme diepe (pasta)borden. Schenk de salieboter over de pasta. Schaaf met een kaasschaaf krullen Parmezaanse kaas boven de pasta en bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met Italiaans gemarineerde tomaten. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.
algemeen:U kunt de overgebleven Italiaanse kruiden uit de kruidenmix gebruiken om een simpele tomatensaus op smaak te brengen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 takjes salie
50 g boter
1 el olijfolie extra vierge
2 pakken tortelloni
75 g Parmezaanse kaas




