Pastasalade met wilde roze zalm
Ook koud heerlijk!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g farfalle
- 300 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes (zak)
- 213 g wilde roze zalm in blik
- 100 g verse Italiaanse pesto-dressing
- 1 courgette
- 250 g cherrytomaten
Advertentie
Bereiden
- Breng in een ruime pan water aan de kook en kook de farfalle 5 min. Voeg de tuinerwten met worteltjes toe, breng het geheel al roerend weer aan de kook. Laat nog 6 min. doorkoken. Giet de pasta met tuinerwten en worteltjes af in een vergiet en spoel ze onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
- Neem de roze zalm uit het blik, vang het vocht op. Meng het zalmvocht met de pestodressing. Snijd de courgette in reepjes en halveer de tomaatjes. Meng in een kom de courgette, cherrytomaten en de dressing door de pasta met erwten en wortels en breng op smaak met peper en zout.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 475 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 68 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Pastasalade met wilde roze zalm
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pastasalade met wilde roze zalm
- 300 g farfalle
Breng in een ruime pan water aan de kook en kook de farfalle 5 min.
- 300 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes
Voeg de tuinerwten met worteltjes toe, breng het geheel al roerend weer aan de kook. Laat nog 6 min. doorkoken.
Giet de pasta met tuinerwten en worteltjes af in een vergiet en spoel ze onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
- 213 g wilde roze zalm in blik
- 100 g verse Italiaanse pesto-dressing
Neem de roze zalm uit het blik, vang het vocht op. Meng het zalmvocht met de pestodressing.
- 1 courgette
- 250 g cherrytomaten
Snijd de courgette in reepjes en halveer de tomaatjes.
Meng in een kom de courgette, cherrytomaten en de dressing door de pasta met erwten en wortels en breng op smaak met peper en zout.