bewaar
Romige viscurry
Romige viscurry
bewaar

Romige viscurry

25 min. bereiden
106waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

2 teentjes

knoflook

½

rode peper

2 tl

verse gemberwortel

2 tl

milde Indiase currypasta

2 tl

gemalen koriander (ketoembar)

200 ml

kokosmelk

600 g

zeewolffilet

1

citroen

3 el

olie

½ zakje

verse koriander

Aan de slag

1

Uien pellen en 1 in dunne ringen snijden en andere fijnsnipperen. In kom knoflook, rode peper, gember, currypasta en gemalen koriander door kokosmelk roeren. Vis met citroensap en zout inwrijven. In ruime pan uisnippers in 2 el olie fruiten. Kokosmengsel aanlengen met 4 el heet water en in pan schenken. Vis erop leggen en 10-15 min. sudderen tot vis gaar is en vocht is ingedikt. Intussen in koekenpan uiringen 5 min. in rest van olie fruiten. Viscurry op smaak brengen met zout en garneren met uiringen en verse koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige viscurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig