Gnocchi in tomatensaus
Gnocchi in tomatensaus

Gnocchi in tomatensaus

25 min. bereiden
112waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

Gnocchi di patate

2 blikjes

tomatenblokjes

1 grote

ui

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

2 bolletjes

mozzarella

1 zakje

verse basilicum

zout en peper

Aan de slag

Gnocchi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tomatenblokjes laten uitlekken en vocht opvangen. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomatenblokjes toevoegen en zachtjes koken. Mozzarella in blokjes snijden. Basilicumblaadjes grof snijden. Mozzarella en basilicum door tomatensaus roeren en nog ca. 1 minuut goed verwarmen. Als saus te dik is wat tomatensap toevoegen tot gewenste dikte is bereikt. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi over vier diepe borden verdelen en tomatensaus erover scheppen. Lekker met groene salade.