Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes in 2-3 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. Schep regelmatig om. Voeg de pesto en de tomatenblokjes toe. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de penne over diepe borden. Schep de kip in pesto-tomatensaus erover en bestrooi met de parmigiano flakes.
- combinatietipLekker met wienerschnitzel en broccoli.
- variatietipSchep de rest van de pesto door gebakken aardappelschijfjes.
Gerelateerde recepten
Kippasta met pesto-tomatensaus

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes in 2-3 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. Schep regelmatig om. Voeg de pesto en de tomatenblokjes toe. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de penne over diepe borden. Schep de kip in pesto-tomatensaus erover en bestrooi met de parmigiano flakes.
combinatietip:Lekker met wienerschnitzel en broccoli.
variatietip:Schep de rest van de pesto door gebakken aardappelschijfjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g volkorenpenne
2 el traditionele olijfolie
345 g kipfilethaasjes
400 g Italiaanse roerbakmix
90 g pesto rosso
400 g tomatenblokjes
100 g Parmigiano Reggiano-flakes