Scharrelbiefstuk met pestoboter

690 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Roer de pesto, peper en zout door de boter. Schep op vershoudfolie, rol op en draai de uiteinden dicht. Laat in de koelkast 1 uur opstijven.

  2. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.

  3. Verhit de grillpan. Bestrijk het vlees aan beide kanten dun met olie en bestrooi met peper en zout. Gril bruin in 1-2 min. per kant (medium: 2-3 min. per kant, doorbakken: 4-5 min. per kant).

  4. Snijd de boter in plakjes. Leg op elk bord een biefstuk, rucola en boter. Bestrooi met pijnboompitten en kaasflakes.

Scharrelbiefstuk met pestoboter

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig