Kip tandoori met doperwten

Dagje Indiaas eten met een gerecht dat íédereen lust, ook de kleinere kinderen.

645 kcal

30 min. bereiden

2.8/5

(92)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 52-01 - 2010 week 52-01

Aan de slag

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de kipfilet droog met keukenpapier.

  2. Snijd de ui in partjes. Verhit de boter in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de kipblokjes erbij en bak deze op hoog vuur in ca. 6 min. bruin. Voeg het water en de mix voor kip tandoori toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinerwten toe en laat deze al roerend ontdooien. Halveer de tomaten. Roer de crème fraîche en de cherrytomaten erdoor en verwarm nog 1 min.

  3. Serveer de kip tandoori met de gele rijst.

Wat vond je van dit recept?

Kip tandoori met doperwten

Dagje Indiaas eten met een gerecht dat íédereen lust, ook de kleinere kinderen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig