Stoere chili

570 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 5 uur wachten

15 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 140 °C. Snijd de riblappen in stukjes van 2 cm. Halveer de uien en maal de ui en knoflook fijn in de keukenmachine.

  2. Verhit de olie in de braadpan en bak het vlees op hoog vuur in 4 min. bruin. Voeg de chorizo toe en bak 4 min. mee. Voeg het ui-knoflookmengsel, de komijn, kruidnagels, oregano, chilipeper naar smaak en het kaneelstokje toe en bak nog 2 min. Voeg de azijn, tomaten en het kokend water toe. Zet in het midden van de oven. Stoof het vlees met de deksel op de pan in 5 uur gaar.

  3. Doe ondertussen alle bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Neem na 4 uur de deksel van de pan en voeg de bonen toe. Neem uit de oven.

  • Vlaams draadjesvlees maken

    Instructievideo - 06:21 min.

Stoere chili

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig