bewaar
Rijstschotel met jus van rode pesto
Rijstschotel met jus van rode pesto
bewaar

Rijstschotel met jus van rode pesto

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

langkorrelrijst

3 eetlepels

(olijf)olie

1 zakje

panklare Italiaanse groentemix

3 theelepels

Italiaanse kruiden

2

kalkoenschnitzels

2 eetlepels

verse rode pesto

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in braadpan 1 eetlepel olie verhitten. Groentemix met 2 theelepels Italiaanse kruiden al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Pan van vuur nemen en afdekken. In koekenpan rest van olie verhitten. Schnitzels aan beide kanten met rest van kruiden bestrijken. Schnitzels in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Schnitzels uit pan nemen en elk in drieën snijden. Aan achtergebleven bakvet 3 eetlepels water toevoegen, aanbaksels losroeren. Pesto erdoor roeren. Schnitzelstukjes terugdoen in pan. Gare rijst door groenten scheppen en over twee borden verdelen. Schnitzels op rijstmengsel leggen en jus erover schenken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstschotel met jus van rode pesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig