Rijstschotel met jus van rode pesto

660 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in braadpan 1 eetlepel olie verhitten. Groentemix met 2 theelepels Italiaanse kruiden al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Pan van vuur nemen en afdekken. In koekenpan rest van olie verhitten. Schnitzels aan beide kanten met rest van kruiden bestrijken. Schnitzels in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Schnitzels uit pan nemen en elk in drieën snijden. Aan achtergebleven bakvet 3 eetlepels water toevoegen, aanbaksels losroeren. Pesto erdoor roeren. Schnitzelstukjes terugdoen in pan. Gare rijst door groenten scheppen en over twee borden verdelen. Schnitzels op rijstmengsel leggen en jus erover schenken.

Rijstschotel met jus van rode pesto

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig