Kipfilet met kiwisalsa

545 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kiwi in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Meng met de ui en koriander. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Dep ondertussen de kip droog en bestrijk dun met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de kip in 12 min. gaar. Keer regelmatig. Verhit 2 el olie in een wok. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spinazie en kip over 4 borden. Schep de kiwisalsa over de kip en serveer met de rijst.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Gerelateerde recepten

Kipfilet met kiwisalsa

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig