Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

70 kcal

25 min. bereiden

3.5/5

(126)

Ingrediënten

Aantal porties

    2000 nr. 12 - Kerst à la carte

    Aan de slag

    1. Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen. Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.

    2. Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.

    Wat vond je van dit recept?

    Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

    Lekker van Albert Heijn: /allerhande

    logo

    Dit heb je nodig