Zoetzure konijnenstoof

475 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 1 uur wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrooi de konijnenbouten met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de bouten in 4 min. rondom bruin. Voeg de port, bouillon, kruidnagel, laurier en steranijs toe. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Verkruimel de ontbijtkoek en voeg samen met de zilveruitjes toe aan de bouten. Laat de bouten op laag vuur met de deksel op de pan in 1 uur gaar worden.

  2. Neem de bouten uit de saus en zet het vuur hoog. Kook de saus in 15 min. in. Roer regelmatig. Verwijder de kruidnagel, laurier en steranijs. Leg de bouten terug in de saus en warm nog 5 min. door. Lekker met rodekool en aardappelpuree.

  • algemeen*Tijdelijk in het assortiment in december.

Zoetzure konijnenstoof

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig