Zalmtorentje
Zalmtorentje
bewaar
bewaar

Zalmtorentje

Te mooi om op te eten, maar te lekker om te laten liggen.

20 min. bereiden
385waarderingen

Aan de slag

1

Schaaf met een kaasschaaf 4 flinterdunne plakjes per persoon van de courgette. Verhit de grillpan en gril de courgette 1 min. Keer halverwege. Bestrooi met peper en zout en laat afkoelen op een bord.

2

Doe de bieten in de beker van de staafmixer. Pureer met de staafmixer en schep de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Bereid de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat iets afkoelen. Verdeel de zalm in 4 porties per persoon.

3

Schep 1 tl bietencrème op een blini. Leg hierop 1 plakje courgette en beleg met 1 portie zalm. Herhaal nogmaals. Maak zo 2 torentjes per persoon. Verdeel over borden en garneer met de tuinkers.

algemeen Verwerk rauwe vis zo vers mogelijk en houd hem gekoeld tot gebruik.
algemeen*Tijdelijk in het assortiment in december.

Zalmtorentje

Instructievideo - 01:59 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmtorentje

Te mooi om op te eten, maar te lekker om te laten liggen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig