Pizza zeevruchten en olijven
Pizza zeevruchten en olijven

Pizza zeevruchten en olijven

10 min. bereiden
20 min. wachten
16waarderingen

Ingrediënten

4

pizzabodems

1 blik

pizzassimo

2 bakjes

fruits de mer

4 el

zongerijpte Taggia olijven

100 g

Pecorino Romano 47+

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's met de fruits de mer en olijven. Schaaf er de Pecorino Romano over. Schuif 2 pizza's op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Als u de pizza's tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met zoete paprikamix (rauwkost, zak 150 g).

tip

Pizza versieren

Instructievideo - 01:05 min.