Kalfsschnitzel met notenkorstje

530 kcal

25 min. bereiden

2.8/5

(4)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


2002 nr. 06 - Een mooie midzomer

Aan de slag

  1. Noten grof malen en met paneermeel mengen. Bloem zeven boven plat bord. In diep bord ei met 1 eetlepel water loskloppen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Schnitzels door ei halen en vervolgens door notenmengsel. Noten goed aandrukken en paneerlaagje 5 minuten laten opstijven. Citroen in 8 partjes snijden.

  2. In koekenpan boter verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten per kant lichtbruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met gebakken aardappels en (asperge-)broccoli.

Wat vond je van dit recept?

Kalfsschnitzel met notenkorstje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig