bewaar
Kalfsschnitzel met notenkorstje
Kalfsschnitzel met notenkorstje
bewaar

Kalfsschnitzel met notenkorstje

25 min. bereiden
4waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    100 g

    hazelnoten

    2 eetlepels

    paneermeel

    3 eetlepels

    bloem

    1

    ei

    4

    ongepaneerde kalfsschnitzels

    zout en versgemalen peper

    1

    citroen

    50 g

    boter

    Dit heb je nodig

    • keukenmachine

    Aan de slag

    1

    Noten grof malen en met paneermeel mengen. Bloem zeven boven plat bord. In diep bord ei met 1 eetlepel water loskloppen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Schnitzels door ei halen en vervolgens door notenmengsel. Noten goed aandrukken en paneerlaagje 5 minuten laten opstijven. Citroen in 8 partjes snijden.

    2

    In koekenpan boter verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten per kant lichtbruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met gebakken aardappels en (asperge-)broccoli.