Fusilli met ricotta en basilicum

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 350 g fusilli (pasta)
- 500 g trostomaten
- 1 teen knoflook
- 250 g ricotta (verse kaas)
- 15 g verse basilicum
- 4 el olijfolie extra vierge
Advertentie
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd ondertussen de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes met een lepeltje en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd ook de knoflook fijn. Meng de tomaat met de knoflook, ricotta, het basilicum en de olie in een grote kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Giet de pasta af en meng door het tomatenmengsel.

Knoflook snijden
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 575 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 68 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Fusilli met ricotta en basilicum
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Fusilli met ricotta en basilicum
- 350 g fusilli
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 500 g trostomaten
- 1 teen knoflook
Snijd ondertussen de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes met een lepeltje en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd ook de knoflook fijn.
- 250 g ricotta
- 15 g verse basilicum
- 4 el olijfolie extra vierge
Meng de tomaat met de knoflook, ricotta, het basilicum en de olie in een grote kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af en meng door het tomatenmengsel.