Pastasalade met zalm
Pastasalade met zalm

Pastasalade met zalm

Dol op typisch Italiaanse pastasalade met zalm en zoek je naar de beste recepten? De lekkerste selectie recepten voor pastasalade met zalm op een rij.

Pastasalade met zalm recepten

Zomerse pastasalade met zalm maken: zo doe je dat
Zomerse pastasalade met zalm maken: zo doe je dat

Zomerse pastasalade met zalm maken: zo doe je dat

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 300 g fusilli
  • 1 komkommer
  • 400 g rivolo-cherrytomaten
  • 250 g warmgerookte zalmstukken
  • 85 g rucola
  • 90 g koelverse pestospread
  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was ondertussen de komkommer, halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in plakjes en snijd deze in reepjes. Halveer de tomaten.
  2. Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Haal het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes. Meng de pasta met de zalm, komkommer, tomaat, rucola en pestospread en serveer op een grote schaal. Breng op smaak met peper en zout.