10 minutennasi met ham en gebakken ei
Da's makkelijk: je hoeft alleen de ham even te snijden.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 3 el rijstolie
- 400 g diepvries fijne soepgroenten
- 11½ g nasi kruidenmix (zakje 23 g)
- 600 g 1 minuut witte rijst
- 4 middelgrote eieren
- 200 g plakjes achterham
- 1 pot atjar tjampoer
Advertentie
Bereiden
- Verhit ⅔ van de olie in een wok. Voeg de soepgroenten en kruidenmix toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en roerbak 4 min. mee.
- Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak er het aantal gewenste spiegeleieren in.
- Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes en schep deze door de nasi. Serveer met de gebakken eieren en atjar tjampoer.
combinatietip:
Lekker met kroepoek.

Roerbakken / wokken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 475 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 59 g
-
vet 16 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 790 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
10 minutennasi met ham en gebakken ei
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
10 minutennasi met ham en gebakken ei
- 2 el rijstolie
- 400 g diepvries fijne soepgroenten
- 11½ g nasi kruidenmix
- 600 g 1 minuut witte rijst
- 1 el rijstolie
- 4 middelgrote eieren
Verhit de olie in een koekenpan en bak er 4 spiegeleieren in.
- 200 g plakjes achterham
- 1 pot atjar tjampoer
Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes en schep deze door de nasi. Serveer met de gebakken eieren en atjar tjampoer.
combinatietip:
Lekker met kroepoek.