Taco's met groentechili sin carne & zoete aardappel

Deze vegetarische chili met extra veel groenten doet qua smaak niet onder voor de variant met gekruid gehakt.

375 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergine en courgette in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een hapjespan en bak de aubergine met de paprikapoeder, komijn en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Schil ondertussen de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Maak de paprika’s schoon en snijd ook in blokjes van 1 x 1 cm. Voeg de aardappel toe aan de aubergine en bak 5 min. mee. Voeg de paprika en courgette toe en bak nog 3 min. Voeg de salsasaus toe en warm nog 5 min. mee.

  3. Laat ondertussen de zwarte bonen en flageolets uitlekken in een zeef en spoel af met koud water. Voeg de bonen toe aan de groenten en warm 3 min. mee. Breng de groentechili op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met tacoschelpen en Griekse yoghurt 0%
  • Groentechili sin carne

    Instructievideo - 02:39 min.

Taco's met groentechili sin carne & zoete aardappel

Deze vegetarische chili met extra veel groenten doet qua smaak niet onder voor de variant met gekruid gehakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig