Gevulde tomatensoep

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

465 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingredient_other


Aan de slag


  1. Halveer de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de champignons, paprika en boerenkool 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Voeg de tomatenblokjes, bonen, het pakje tomatensoep en heet water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 8 min. op middelhoog vuur garen.

  3. Roer de zongedroogde tomaatjes erdoor en verdeel over 4 kommen. Schaaf de kaas erover en serveer.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Gerelateerde recepten

Gevulde tomatensoep

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig