Pastasalade met salami en haricots verts

De kinderen zullen smullen van deze salade met salami.

520 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Halveer ondertussen de haricots verts en voeg de laatste 6 min. toe aan de pasta. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de salami in blokjes en snijd de peterselie grof.

  3. Meng de bruschettatopping, paprika, salami en 2/3 van de peterselie door de pasta en haricots verts en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie en serveer.

  • combinatietipIn plaats van zoetzure paprika kun je ook in reepjes gesneden gegrilde paprika gebruiken.
  • combinatietipLekker met parmezaanflakes; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Pastasalade met salami en haricots verts

De kinderen zullen smullen van deze salade met salami.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig