Roerbakrijst met kipfilet en basilicum

Voor dit superrijke gerecht heb je maar één pan nodig, handig!

540 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelenmix 4 min. op middelhoog vuur.

  2. Laat ondertussen de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg met de kipfilet, shichimi en eventueel zout toe aan de paddenstoelen en bak 3 min. al omscheppend op hoog vuur mee.

  3. Voeg de rijst en heet water toe en roer goed door. Breng op hoog vuur aan de kook. Draai het vuur terug naar middelhoog en laat in 5 min. garen. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper. Garneer met het basilicum en serveer.

  • variatietipVervang het basilicum door 15 g koriander.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Roerbakrijst met kipfilet en basilicum

Voor dit superrijke gerecht heb je maar één pan nodig, handig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig