Mediterraan pannetje met chorizo

Met het pittige van de worst, het kruidige van de pasta en het frisse van citroen. Smaakbommetje!

540 kcal

(Voedingswaarden)

16 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder het vel van de worst en snijd in plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook en peterselie fijn. Voeg de knoflook en de flavour pot toe aan de chorizo en fruit 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe en bak nog 4 min. op hoog vuur.

  2. Boen ondertussen de citroen schoon. Rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Voeg de witte bonen in tomatensaus en het citroenrasp toe aan de groenten en verwarm 3 min. Bestrooi met de peterselie en garneer met de citroenpartjes.

  • combinatietipLekker met witte kaas.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Mediterraan pannetje met chorizo

Met het pittige van de worst, het kruidige van de pasta en het frisse van citroen. Smaakbommetje!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig