Indiase bengali met kabeljauwfilet

Een traditioneel Bengaals gerecht met vis en rijst, met een romige woksaus met kokos.

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en kook 5 min. in water met zout. Giet af en laat goed uitlekken. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Verhit 2 el olie in een wok en bak de paprika en sperziebonen 5 min. Voeg de laatste minuut de tuinerwten toe.

  3. Snijd ondertussen de vis in blokjes van 2x2 cm. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de vis samen met de Indiase woksaus 5 min. tot de vis gaar is.Snijd de korianderblaadjes grof. Verdeel de rijst, groente en vis over de borden. Bestrooi met de koriander.

  • combinatietipLekker met een fijngesneden rode peper

Indiase bengali met kabeljauwfilet

Een traditioneel Bengaals gerecht met vis en rijst, met een romige woksaus met kokos.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig