Spaghetti cacio e pepe
Spaghetti cacio e pepe
bewaar
bewaar

Spaghetti cacio e pepe

Een authentiek Italiaans gerecht, met spaghetti, kaas, peper en olijfolie.

20 min. bereiden
114waarderingen

    Aan de slag

    1

    Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de Pecorino Romano kaas boven een kom. Voeg versgemalen zwarte peper toe naar smaak.

    2

    Schep 5 el van het spaghettikookvocht bij de kaas en roer tot je een dikke crème hebt. Giet de spaghetti af en vang een kopje kookvocht op. Verhit de olijfolie in een hapjespan en voeg de spaghetti en de pecorinocrème toe. Roer tot de spaghetti overal bedekt is met een gelijkmatig laagje kaas met peper. Voeg eventueel meer kookvocht toe om de pasta extra smeuïg te maken. Serveer direct.

    combinatietipLekker met fijngesneden platte peterselie.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Spaghetti cacio e pepe

    Een authentiek Italiaans gerecht, met spaghetti, kaas, peper en olijfolie.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig