Sushisalade met komkommer & panko
In diepe kommen springen de kleuren eruit.
630 kcal
12 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 eetlepel sesamolie
sesamolie
3 eetlepel panko Japans paneermeel
panko Japans paneermeel
300 gram 1 minuut basmatirijst
1 minuut basmatirijst
4 snoepkomkommers
snoepkomkommers
87.5 gram sojabonen
sojabonen
150 gram rauwkost radijsmix
rauwkost radijsmix
150 gram warmgerookte zalmflakes
warmgerookte zalmflakes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 week 51-52 - 2017 week 51-52
Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de panko op middelhoog vuur in 5 min. al omscheppend goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verhit de olie in de koekenpan en bak de rijst 3 min.
Snijd ondertussen de komkommers in schuine, dunne plakjes. Verdeel de rijst over diepe kommen. Schep de komkommer, sojabonen, rauwkost en zalm er in componenten op. Bestrooi de salade met de panko.
- combinatietipLekker met sojasaus en sushigember.
Sushisalade met komkommer & panko
In diepe kommen springen de kleuren eruit.

hoofdgerecht
2 personen
630 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de panko op middelhoog vuur in 5 min. al omscheppend goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verhit de olie in de koekenpan en bak de rijst 3 min.
Snijd ondertussen de komkommers in schuine, dunne plakjes. Verdeel de rijst over diepe kommen. Schep de komkommer, sojabonen, rauwkost en zalm er in componenten op. Bestrooi de salade met de panko.
combinatietip:Lekker met sojasaus en sushigember.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 el sesamolie
3 el panko Japans paneermeel
300 g 1 minuut basmatirijst
4 snoepkomkommers
87½ g sojabonen
150 g rauwkost radijsmix
150 g warmgerookte zalmflakes




