Sushisalade met komkommer & panko

In diepe kommen springen de kleuren eruit.

630 kcal

12 min. bereiden

4.6/5

(101)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 eetlepel sesamolie

    sesamolie

  • 3 eetlepel panko Japans paneermeel

    panko Japans paneermeel

  • 300 gram 1 minuut basmatirijst

    1 minuut basmatirijst

  • 4 snoepkomkommers

    snoepkomkommers

  • 87.5 gram sojabonen

    sojabonen

  • 150 gram rauwkost radijsmix

    rauwkost radijsmix

  • 150 gram warmgerookte zalmflakes

    warmgerookte zalmflakes

2017 week 51-52 - 2017 week 51-52

Aan de slag

  1. Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de panko op middelhoog vuur in 5 min. al omscheppend goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verhit de olie in de koekenpan en bak de rijst 3 min.

  2. Snijd ondertussen de komkommers in schuine, dunne plakjes. Verdeel de rijst over diepe kommen. Schep de komkommer, sojabonen, rauwkost en zalm er in componenten op. Bestrooi de salade met de panko.

  • combinatietipLekker met sojasaus en sushigember.

Wat vond je van dit recept?

Sushisalade met komkommer & panko

In diepe kommen springen de kleuren eruit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig