Pastaovenschotel met kip en mozerella

Pasta gemaakt van kikkererwten! Dat betekent meer eiwit en meer vezels en net zo veel smaak!

500 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta in 8 min. beetgaar.

  2. Verwijder de onderkant van het witlof, halveer het lof in de lengte en verwijder de harde kern. Snijd het witlof in repen. Laat de paprikareepjes uitlekken. Snijd de mozzarella in blokjes.

  3. Giet de pasta af en voeg samen met de kipblokjes, oregano, witlof, paprika, mozzarellablokjes en pastasaus toe aan de kip. Roer door en breng op smaak met peper. Verdeel over de ovenschaal en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep halverwege om.

  4. Snijd de peterselie fijn. Neem de schotel uit de oven en bestrooi met de peterselie.

  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Pastaovenschotel met kip en mozerella

Pasta gemaakt van kikkererwten! Dat betekent meer eiwit en meer vezels en net zo veel smaak!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig