Traybake van peer, varkensfilet en knolselderij

Het zoete van de peer past perfect bij de varkenslapjes, ui, tijm en knolselderij in deze traybake.

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rode uien elk in 6 parten. Schil de knolselderij, snijd in plakken en vervolgens in repen van 1 cm breed. Snijd elke peer in 6 parten en verwijder het klokhuis. Ris de blaadjes van de takjes tijm.

  2. Verdeel de ui, knolselderij en peer over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met ¾ van de olie, tijm, peper en eventueel zout. Bak 25-30 min. in de oven.

  3. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Meng de mosterd met de honing, knoflook, paprikapoeder, de rest van de olie, peper en eventueel zout. Besmeer de filetlapjes met de marinade.

  4. Schep na 20 min. de groenten om en leg de filetlapjes op de plaat erbij. Bak nog 7-10 min. tot de filetlapjes gaar zijn.

  • combinatietipOok lekker met selderij of peterselie.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Traybake van peer, varkensfilet en knolselderij

Het zoete van de peer past perfect bij de varkenslapjes, ui, tijm en knolselderij in deze traybake.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig