Tomaten-broodsoep - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Deze soep is gebaseerd op de Italiaanse pappa al pomodoro uit Toscane. Met wat simpele tweaks heb je 'm in not time ook baby-proof gemaakt.

210 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Scheur het volkorenbrood in stukjes van 1 cm. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het brood in 8-10 min. op middelhoog vuur krokant.

  2. Breng de polpa met het water in een steelplan aan de kook. Voeg het brood toe en laat 5 min. zachtjes koken. Pureer de soep met een staafmixer. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover.

  • resttipSoep over? Verdeel in porties en vries in losse bakjes in.
  • bereidingstipPas de structuur van de hapjes aan aan de leeftijd van je baby. Voor baby's van 8 maanden pureer je hapjes fijner dan voor kindjes van bijv. 10 maanden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Tomaten-broodsoep - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Deze soep is gebaseerd op de Italiaanse pappa al pomodoro uit Toscane. Met wat simpele tweaks heb je 'm in not time ook baby-proof gemaakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig