Fusilli alla Norma - 12+ maanden (Opperdepop)

In een kwartiertje een pastaatje maken voor je dreumes? Ga aan de slag met deze pasta alla norma!

255 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de biologische volkorenfusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 0.5 cm. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine in 5-8 min. lichtbruin. Voeg de polpa toe en verwarm nog ca. 5 min. op middelhoog vuur tot een saus. Giet de pasta af, meng met de tomatensaus en breng op smaak met peper. Verdeel de ricotta over de pasta.

  • serveertipLekker met basilicum.
  • resttipSaus over? Verdeel in porties en vries in losse bakjes in.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Fusilli alla Norma - 12+ maanden (Opperdepop)

In een kwartiertje een pastaatje maken voor je dreumes? Ga aan de slag met deze pasta alla norma!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig