Kook de biologische volkorenfusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 0.5 cm. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine in 5-8 min. lichtbruin. Voeg de polpa toe en verwarm nog ca. 5 min. op middelhoog vuur tot een saus. Giet de pasta af, meng met de tomatensaus en breng op smaak met peper. Verdeel de ricotta over de pasta.
Fusilli alla Norma - 12+ maanden (Opperdepop)
In een kwartiertje een pastaatje maken voor je dreumes? Ga aan de slag met deze pasta alla norma!
- serveertipLekker met basilicum.
- resttipSaus over? Verdeel in porties en vries in losse bakjes in.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Fusilli alla Norma - 12+ maanden (Opperdepop)
In een kwartiertje een pastaatje maken voor je dreumes? Ga aan de slag met deze pasta alla norma!

hoofdgerecht
2 porties
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de biologische volkorenfusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 0.5 cm. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine in 5-8 min. lichtbruin. Voeg de polpa toe en verwarm nog ca. 5 min. op middelhoog vuur tot een saus. Giet de pasta af, meng met de tomatensaus en breng op smaak met peper. Verdeel de ricotta over de pasta.
serveertip:Lekker met basilicum.
resttip:Saus over? Verdeel in porties en vries in losse bakjes in.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 porties)
60 g biologische volkorenfusilli
½ aubergine
1 el milde olijfolie
200 g polpa in blik
75 g ricotta