Gnocchi en meatballs

Geen pasta 'n meatballs, maar gnocchi! Handig, de gehaktballetjes en gnocchi stoof je samen in een pan in de saus. Voor wat extra groente: gegrilde courgette!

745 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de grillpan op hoog vuur. Snijd de courgettes in plakjes van 1 cm en meng met ¼ van de olie, peper en eventueel zout. Gril (in delen) 5 min., keer halverwege.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan op hoog vuur en bak de gehaktballetjes en ui 5 min. Schenk de pastasaus en het water erbij en voeg de gnocchi toe, laat 10 min. stoven. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden en peper.

  3. Scheur het basilicum grof. Schep de helft van de Parmezaanse kaas en de helft van het basilicum door de saus.

  4. Verdeel de gnocchi en de gehaktballetjes over diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas en het basilicum. Serveer de gegrilde courgette erbij.

  • bereidingstipGril de courgettes 1 dag van tevoren. Bewaar afgedekt in de koelkast en verwarm kort voor het serveren.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gnocchi en meatballs

Geen pasta 'n meatballs, maar gnocchi! Handig, de gehaktballetjes en gnocchi stoof je samen in een pan in de saus. Voor wat extra groente: gegrilde courgette!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig