Traybake met gnocchi en pittige pompoen

De hele regenboog op een bakplaat: deze traybake met gnocchi, pompoen, tomaatjes en mozzarella heeft het allemaal. Je schuift 'm zo de oven in en uit.

610 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep met een lepel de pitjes uit de ongeschilde pompoen en snijd het vruchtvlees in parten van 1.5 cm. Snijd de uien in parten.

  2. Schep de gnocchi, rode ui en tomaat om met ⅔ van de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de pompoen erover en bestrooi met de chilivlokken en besprenkel met de rest van de olie. Rooster 25-30 min. in de oven tot de pompoen gaar en de gnocchi knapperig is.

  3. Laat ondertussen de mini-mozzarella uitlekken. Verdeel het basilicum en de mini mozzarella over de traybake en serveer direct.

  • resttipGebruik de rest van de pompoen in een groentesoep of rooster mee en eet de volgende dag in een salade.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Traybake met gnocchi en pittige pompoen

De hele regenboog op een bakplaat: deze traybake met gnocchi, pompoen, tomaatjes en mozzarella heeft het allemaal. Je schuift 'm zo de oven in en uit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig