bewaar
Kip met fruitchutney
Kip met fruitchutney
bewaar

Kip met fruitchutney

30 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

wilde en witte rijst

2

uien

1 schaaltje

kipfilethaasjes

25 g

boter of margarine

1 bakje

kastanjechampignons

1 pot

tropical fruitchutney

½

kippenbouillontablet

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kip in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Kip uit pan nemen en in achtergebleven boter ui fruiten. Champignons schoonvegen, grote halveren, door ui scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Kip, chutney, 150 ml water en bouillontablet door uimengsel scheppen en geheel afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Laatste minuut crème fraîche erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip met fruitchutney

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig