Rijstsalade met basilicumdressing
860 kcal
30 min. bereiden, 20 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
1
2
1 potje
100 g
2 bollen
100 ml
1
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 22-23 - 2005 week 22-23
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken, afgieten en laten afkoelen. Komkommer wassen, in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommerhelften in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Olijven halveren. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan 5 min. roosteren. Mozzarella's in blokjes snijden. Alle ingrediënten met dressing door elkaar scheppen. Salade met ciabatta serveren.
Rijstsalade met basilicumdressing

hoofdgerecht
4 personen
860 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken, afgieten en laten afkoelen. Komkommer wassen, in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommerhelften in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Olijven halveren. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan 5 min. roosteren. Mozzarella's in blokjes snijden. Alle ingrediënten met dressing door elkaar scheppen. Salade met ciabatta serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g witte snelkookrijst
1 komkommer
2 gele paprika's
1 potje groene olijven met piment
100 g hazelnoten
2 bollen mozzarella
100 ml vinaigrette
1 ciabatta




