Mozzarellatorentje met peperonata

395 kcal

10 min. bereiden

3/5

(85)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 24-25 - 2005 week 24-25

Aan de slag

  1. Aubergine in (minimaal 8) plakken snijden en met zout bestrooien. In koekenpan olie verhitten en aubergineplakken in 10 min. gaarbakken. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. Mozzarella in 8 plakken snijden. Veldsla over vier borden verdelen. Midden op elk bord plak aubergine leggen. Mozzarella erop leggen en met schepje peperonata afdekken. Nogmaals aubergine, mozzarella en peperonata erop stapelen. Balsamicoazijn om stapeltje heen en over veldsla sprenkelen. Direct serveren.

Wat vond je van dit recept?

Mozzarellatorentje met peperonata

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig